Ciorba de pui cu zeama de varza

de mirela0911 in Ciorbe, 25 Dec 2010 | 9856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 galbenus
  • smantana
  • 0.5l zeama de varza
  • 4-5 lg ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu zeama de varza:

Se curata legumele si se dau pe razatoarea mare. Intr-o oala de 4 litri se pune uleiul si se adauga legumele si se lasa la calit pt. cateva minute. Se stinge cu 3 litri apa fierbinte si se lasa la fiert. Intre timp pieptul se spala si se taie bucatele dupa care se da in cateva clocote separat. Dupa ce legumele sunt aproape fierte se pune carnea si se lasa la fiert pana sunt gata toate. Se adauga zeama de moare fiarta si strecurata, se mai lasa sa dea cateva clocote si se sareaza dupa gust.

Se ia de pe foc si se lasa la racit putin pt. a putea pune galbenusul amestecat cu smantana. Se presara patrunjel tocat marunt si se serveste alaturi de ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (8)

mirela0911 1

25.12.2010, 20:09

Multumesc fetelor, intr-adevar este f buna cu zeama de varza. De obicei faceam de perisoare, dar de data asta am facut cu carne de pui sa poata sa manance si piticuta mea, care este mare fana de supe si ciorbe, in rest ne cam chinuim cu mancatu .

nadina73 1

02.01.2011, 00:08

si eu folosesc multa zeama de varza sau bors de casa

mihaelar63 1

15.01.2011, 12:59

Ce bine arata ciorbita ta super _aspect cu pui nu am facut , dar voi incerca
Ce frumusete de printesa ai Iti vine sa o papi cu tot cu ochisori si carlionti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Zeama de pui de tara